Конференција поводом почетка пројекта „Нове идеје за нове послове – ИдејаЛаб“

Image

ПОЗИВ

Поштовани,

Задовољство нам је да Вас позовемо на почетну конференцију пројекта „Нове идеје за нове послове – ИдејаЛаб“, која ће се одржати у четвртак, 25. маја 2017. године, у малој сали Дома културе Пријепоље са почетком у 11:00 часова.

Конференција има за циљ да упозна присутне са будућим активностима Пројекта, а обухватиће уводну радионицу за идентификацију мотива за израду 10 сувенира од текстила који ће симболизовати природне и антропогене вредности општине Пријепоље и бити комерцијализовани на тржишту туризма.

Пројекат реализује Канцеларија за младе Општина Пријепоље, у партнерству са Регионалном развојном агенцијом Златибор, Кластером текстилаца Пријепоље, Техничком школом Пријепоље и Економско-трговинском школом из Пријепоља. Пројекат „Нове идеје за нове послове – ИдејаЛаб“ финансиран је од стране Министарства омладине и спорта Републике Србије, у износу од 1.334.365 динара, на конкурсу за подршку јединицама локалне самоуправе у спровођењу омладинске политике на локалном нивоу.

 

Informacije o projektu Saopštenje za medije Pozivno pismo za konferenciju

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>